Hír: 2017 októberében jön a világvége
(Kategória: Egyéb)
Küldte: admin
csütörtök 05 január 2017 - 10:11:04

A reggeli hírvadászat közben már egyre kevesebb cikk van, ami átüti a zajt, és felkelti az ember érdeklődését, de valljuk be, olyan nincs, hogy egy jó világvégére ne lennénk vevők. A 24.hu remek írása a világvége híresztelő kamu hírekről. Ne dőljünk be mindennek, amit olvasunk!

A “hamarosan mind meghalunk, nincs menekvés” típusú írások olvasása közben az a legfontosabb, hogy végig úgy gondoljunk a szövegre, mint egy jól kitalált fikcióra és ne úgy, mint egy komoly hírre. Ha ezeket a szempontokat figyelembe vesszük, akkor remekül szórakozhatunk az olyan komornak szánt vészjósló mondatokon, mint hogy
Idézőjeles tudós, idézőjeles elit
Az ügyeletes világvégét ezúttal a Metro kezdte el terjeszteni, ők adtak hírt ugyanis David Meade írásáról, amely a Planet X: The 2017 Arrival, vagyis az X Bolygó: A 2017-es érkezés címet kapta. Az oldal által is csak idézőjelbe tett “kutató” a
Legújabb Minden Titkot Felfedő könyvében megoszt minden olyan információt, amit a
Nemzetközi Titkos Elit el akar rejteni a világ elől, vagyis azt, hogy hamarosan vége lesz a világnak. Meade nem nagyon erőltette meg magát, hiszen egy már 2012-ben cáfolt elméletet melegített fel. A lassan már évtizedek óta keringő Nibiru-teória szerint a földet egy nála sokkal hatalmasabb halott bolygó fogja elpusztítani, mégpedig úgy, hogy nekiütközik.
A NASA 2012-ben, vagyis több mint négy éve unta meg a folytonos Nibiruval való riogatást, ezért közzétettek egy anyagot, amelyben pontról pontra cáfoljak a legtöbbet ismételgetett tévhiteket. A folytonos cáfolatok ellenére szinte évről vére feljönnek ezek a témák, így felvetődik a kérdés, hogy miért érdekel még mindig minket ez a sok baromság?
Nekünk van írva

Mint ahogy fentebb említettem, érdemes ezekre a cikkekre úgy tekinteni, mint szórakoztató írásokra, akárcsak egy fikcióra vagy egy fantasyre, mivel ezek lényegében azok is. A világvége írások minden igényt kielégítenek, amire csak szükségünk van, vagy ami érdekel bennünket.

Katasztrófa
Riasztó jövő
Ellenségkép

De épp ezért könnyebb is megkülönböztetni őket a valódi hírektől, mivel a sok kitaláció előbb vagy utóbb logikai buktatókba ütközik, ilyen például az elit kérdése is, ami remek hívószó a tömegeknél, ám ha belegondolunk, egy hatalmas bolygó becsapódásánál mit érnének a bunkereikkel vagy a pénzükkel.

Akárhogy is, már most érdemes várni az októbert, hogy megtudhassuk, épp miért nem jött el a világvége, csakúgy, mint 2000-ben, 2012-ben, vagy mint minden évben
forrás:24.hu/parahir.huEzen hír származási helye: Secret World Investigation
( http://mail.secretworld.hu/news.php?extend.21 )


Oldal létrehozási idő: 0.0305 másodperc, 0.0087 lekérdezési idő. Adatbázis lekérdezés: 15. Memória használat: 702,064b